maanantai 23. joulukuuta 2013

Onnea Uusiin Koteihin

Kahdeksan viikon ihana, rasittava, väsyttävä, hellyttävä, mahtava, työntäyteinen pentuhulina on päättynyt. Melkein.
Seitsemän pientä valkoista karvapalloa on lähtenyt uusiin koteihin, kohti uusia seikkailuja. Sydämestä lohkesi jälleen pienet palaset kaikkien niiden mukaan, voi kuinka vilpittömästi toivonkaan onnea elämään niille kaikille, omistajineen. Ja että tapaamme taas jossain yhteisissä riennoissa.

Onneksi kotiin jäi yksi pikkutypykkä "Leia" , saa pitkästä aikaa itsekin nauttia pentuajasta. Isossa laumassa keskittyminen yhteen ei ole kovinkaan helppoa, ja nyt onkin jo saanut monia hauskoja hetkiä kekseliään naperon kanssa.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa tuleeko vielä joskus Mihelas-pentuja... nyt ainakin on jonkinlainen tauko. Mutta aika näyttää, eihän sitä koskaan tiedä ;) 

Leia tallitonttujen kanssa

Joulukorttikuvan kuvaaminen oli Jamiesta TYLSÄÄ touhua, meni välillä ihan haukotteluksi. Myös Rosa oli sitä mieltä, että eikö tästä jo voisi livistää.... heheh, minulla oli kyllä alunperin mielessä, josko olisin vielä Töpseliponin saanut kuvaan mukaan, mutta HEI...HIUKAN realismia kehiin. Tässä VAIN nuo Hiiritontut  suostuivat istumaan hiljaa paikallaan.


Hyvää Joulua ja Iloa Uudelle Vuodelle 2014