maanantai 28. lokakuuta 2013

Kuulumisia pentulaatikosta

Rosan ja pentujen elämä pentulaatikossa sujuu mallikkaasti. Painot olivat selkeästi nousseet kaikilla, loistojuttu!! Yökin sujui aika kivasti, tosin vinkumista ja ininää on kun kähinä nisistä käy kuumimmillaan. Ja auta armias jos joku pennuista eksyy emon väärälle puolelle, ei kyllä jää epäselväksi kellekään, että "hätä" on suuri :)) Hetken kuluttua maiskutuksen jälkeen hiljaisuus laskeutuu... ja jatkamme unia. Kunnes taisto nisistä alkaa uudelleen.
Pentukasa

Eilen ostin pennuille lampaankarvan. Ajattelin, että kun joudun laatikon siivouksen ajaksi pentuja välillä siirtämään pois, niin voisivat olla karvan päällä lämpimässä, mutta ajatus ei ehken sitten ollutkaan niin hyvä, sillä kaikki pennut alkoivat kuumeisesti etsiä karvan joukosta nisiä... voi kuhinaa!!
Lampaantaljalla

Tänään piti jo ensimmäistä kertaa leikata pennuilta kynnet, olivat niin neulan teräviä, että Rosa alkoi jo kipristellä pentujen imiessä.  Samassa vaihdoin viimeisenä syntyneen pennun väriksi Pinkin. Kaikille pennuille vaihdoin villalangat kuminauhojen tilalle, niin värivalikoimissa ei kaikkia löytynyt, joten neiti Lime on nyt sitten neiti Pinkki. Pentupantoja odotellessa. Nyt ne ovat vielä hiukan liian isoja.

Äidin kainalossa on mukava köllötellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti