perjantai 29. marraskuuta 2013

5 viikon kuvat ja pentujen viralliset nimet

Vihdoinkin olen saanut päätettyä, että kuka tytöistä jää meille kotiin, se on neiti Oranssi, Mihela's Princess Leia. Kutsumanimeltään "Leia"
Valinnat oli viedä minulta hengen, sillä kaikki tytöt vuorotellen olivat suosikkejani. Nämä vain sitten ovat hiukan henkimaailman juttuja, joten nyt sitten pakko oli jo tässä vaiheessa lopettaa jahkailu ja tehdä valinta.
"Leia" on tällä hetkellä pentueen varovaisin tytöistä, joten siksikin tuntuu todella hyvälle jättää se kotiin.
Jää sitten nähtäväksi ajan kanssa millainen oma rakas kaunotar siitä kasvaa. Joka tapauksessa hyvin rakas!!! Toivottavasti osaan sitten tukea sen omaa itsetuntoa ym ettei se jää Jamie-mummon ja Rosa-äidin jalkoihin ihan kokonaan, miksikään "peräkammarin" tytöksi. Haastetta kasvattajalle. :))

Päivän kuvat jouduin tänään ottamaan itsekseni, niin meinasi hiukan jo epätoivo vallata alaa kun joko pennut olivat niin unisia, ettei meinannut silmät pysyä auki, ulkona otetut kuvat olivat melkein kaikki todella heilahtaneita, tai sitten kun ryömin lattialla niin aina oli jonkun nenä linssissä kiinni.

Mutta tässä 5-viikon poseerauskuvat tältä päivältä:

Ensin meidän oma typykkä:
Leia

ja sitten loput:




  

Ja sitten pojat: 

Pojista Sininen poika menee isänsä kaveriksi ja koska Dalin virallinen nimi on Mihela's Icestorm niin siitä sitten pojan nimi. 



 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti