tiistai 5. marraskuuta 2013

Silmät aukeaa

Maanantaina pennut täyttivät 10 vrk ja kaikki olivat jo tuplanneet syntymäpainonsa. Kynsiä ollaan leikattu jo pariin otteeseen, kasvavat nimittäin melkoisen nopeasti ja ovat todella terävät.

Vaikka Rosa on hetkittäin jo viihtynyt pienen hetken sohvalla silloin tällöin, on se melkoisen nopeasti halunnut takaisin pentujen luo.

Tänään huomasin, että muutamalla pennulla on jo silmät ruvenneet aukeamaan, melkein auki ne ovat jo Keltaisella tytöllä ja Sinisellä pojallakin on jo suuresti raolla. Ihanaa... yleensä kun silmät alkavat aukeamaan jollain, seuraa koko joukko perässä parin päivän sisällä. Ja kohta sen perään aukeaa myös korvat ja pennut alkavat pikkuhiljaa harjoitella maailman hahmottamista uudella tavalla.

Myös Sinisellä pojalla on silmät jo hivenen auenneet

Keltaisella tytöllä silmät olivat eniten auki, vaikka tässä kuvassa ei niin selvästi näytäkään niitä.

Tänään posti toi uudet hienot värilliset pannat pennuille terveisinä Murulta (Rosan tytär edellisestä pentueesta) ja Johannalta - KIITOS Johanna <3
Hiukan on pannat vielä liian isot, joten menee vielä hiukan aikaa, että villalangat voidaan vaihtaa oikeisiin pantoihin. Mutta kaikille löytyy oma värinsä. Kuinka pienelle vuoden kuluttua nuo pannat pentujen rinnalla näyttävätkään :)) ja nyt vielä solahtavat pään läpi pienimmässä koossaan.



1 kommentti:

  1. Nämä on niin mahdottoman suloisia että! Tosin muutaman viikon päästä ei varmaankaan käy kateeksi tuo lauma lähtee liikenteeseen :D

    VastaaPoista