tiistai 12. marraskuuta 2013

Pikkukoiria

Joka kerta mykistyttää pentujen nopea kehitys. Niin nytkin. Oikeastaan yhden vuorokauden aikana pieni "marsulauma" muutti muotoaan pikkukoiriksi. Varsinainen metamorfoosi :D

Sunnuntain aikana kaikilla pennuilla oli silmät kunnolla auki, samoin korvat..ja ne alkoivat reagoida ääniin uteliaasti. Kun istun laatikossa pentujen kanssa ne kiipeilevät jaloilleni ja haistelevat innolla vaatteitani, käsiäni... ja yrittävät imeä sormiani, melkoinen imu.



Pennut ovat myös saaneet uudet väripannat kaulaansa, tosin ne ovat vieläkin niille hiukan liian suuria ja saakin olla tarkkana, ettei käpälä lipsahda pannan läpi. No, pennut eivät meillä jää yksin kotiin, niin jos noin käy, joku pääsee heti hätiin, sillä moisen "vahingon" kyllä kuulee kiukkuisesta vinkumisesta :))


Pennut myös hiukan jo leikkivät keskenään ja painivatkin, välillä yksin, valillä nukkuvan kaverin päällä. Ja ne liikkuvat melkoisen paljon ympäri laatikkoa.



Rosa viihtyy edelleen yöt pentulaatikossa ja hoivailee pentuja rauhassa ja rakastava, utuinen katse silmissä. Aamulla se suorastaan nautiskeli, kun yksi pennuista nuoli sen kuonoa. Voi äidinrakkautta!! Päivisin Rosalla on jo enemmän halua liittyä muiden koirien seuraan. Mutta jälleen tänään lenkillä sillä oli kohtuullinen kiire takaisin kotiin pentujen luo, vaikkei kovin pitkää lenkkiä tehtykään.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti