maanantai 9. joulukuuta 2013

Vierailulla

Iltapäivällä lapsenlapseni kävivät taas pentujen luona, nyt ei enää vauvakaan pelottanut pentuja...eikä pennut vauvaa :D ja pennut olivat taas innoissaan lasten seurasta.



Illalla pakkasin pennut autoon (helpommin kirjoitettu kuin tehty) Pakkasta alkaa olla taasen kurjat -20 joten ulkona ei olla paljoakaan oltu. Siksipä ajattelin viedä pennut hiukan toisenlaiseen paikkaan.
Tyttäreni asuu vanhalla koululla jossa tyhjänä on pari isompaa salia jossa pennut saivat juoksennella.
Autokyyti alkuun hiukan itketti porukkaa, ja olivat ensin ihmeissään kun rahtasin niitä koululle sisään. Mutta en ollut vielä saanut edes kaikkia sisälle kun ensimmäiset jo mennä viilettivät tutustumaan paikkoihin. kovasti reippaina juoksentelivat paikkoja tutkimassa.





Sitten koitti jännittävä tapaaminen... Piitu-corgi tuli tapaamaan pentuja. Pidimme Piitun kiinni, kun ajattelin, ettei pelottele pentuja... mutta taisi käydäkin toisin päin, Piitu kiinnosti pentuja kovasti ja ne rynnivät yksissä tuumin Piitua ihmettelemään. Piitu parka... liikaa pentuja joka puolella. Ilmekin sen kertoo, ettei oikein viihtynyt!



Benja-corgi on tavannut valkkarin pentuja ennenkin, se jo tiesi mitä porukkaa nämä pienet valkoiset pallerot ovat, eikä ollut peloissaan, päinvastoin, tosin ensin sekin oli hetken hihnassa -varmuuden vuoksi.


Mutta sitten se jo liikkui pentujen kanssa ympäriinsä



Automatka takaisin kotiin oli melkoisen hiljainen, pennut selvästi väsyivät  jännittävistä tapahtumista, kerralla tuli niin paljon uutta: autoilua, vieras paikka, vieraita koiria. Kotipihassa pieni hetki ulkoilua, sitten sisälle ...ja koko illan on ollutkin sitten melkoinen valkkari sirkus. Huh huh!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti